header


 
 
Peru Hatun Allpa :
 

Denne reiseruten går gjennom landets mest atraktive steder, her er arkeologiske parker, museer, veien går selvsagt gjennom Cusco, hvor vi finner spansk arkitektur ved siden av Inkaenes gater og palasser. Her er også Machu Picchu, Ollantaytambo, to av mange kjente inkaruiner. Den Peruanske geografi er full av kontraster, høyfjell, innsjøer, ørken, indianske byer og den spanske arv.      Plan for tur for (14 dager / 13 netter).
Turene arrangeres hele året med unntak av i desember måned.

Dag 1 OSLO / LIMA
Avreise fra Oslo Lufthavn, Gardermoen med fly til Jorge Chavez flyplass i Lima. Videre transport til hoteller i Lima.

Dag 2: Bytur – Arkeologisk museum
Etter frokost besøker vi den historiske delen av Lima. Her vil vi besøke en Katedral,klosteret San Francisco med sine. katakomber er katedraler, Plaza de Armas, og Plaza San Martin. Boligområdene San Isidro og Miraflores. Veien går videre til det arkeologiske museum. Her vil vi få et innblikk i det forskjellige peruanske kulturer forut for Inkaene, den geografiske og historiske utvikling, tekstiler og smykker. På ettermiddagen tar vi fly til Cusco og transporteres ut til hotellet.

Dag 3: Lima-Cusco: Bytur nærliggende ruiner
Etter froskost bruker vi formiddagen til høydetilpasning. På ettermiddagen besøker vi La Catedral, soltemplet “Qoricancha” og de nærliggende ruinene Sacsayhuaman og Tambo Machay. Transport tilbake til hotellet.

Dag 4: Inkaenes hellige dal: PISAC og OLLANTAYTAMBO festningen.

Etter frokosten går turen til det fargerike markedet i den indianske byen Pisac. Og etter å ha sett oss rundt i byen fortsetter turen til Urubamba. Etter lunchen, som denne dagen er inkludert, besøker vi festningen Ollantaytambo og byen Ollanta. Så går reisen tilbake til Cusco, med stopp underveis i Chincheros. Det er også mulig å overnatte i den hellige dalen, i et av hotellene mellom Urubamba og Ollantaytambo.

Dag 5: Fridag i CUSCO
Dette er en fridag, så etter frokost kan man besøke butikker og se seg rundt i byen på egenhånd.
Alternativt Inkatrail (4 dager/3 netter)/(dag 5,6,7 og 8)

Dag 6: CUSCO
Frokost. Turen går til sørlige deler av Cusco. Vi besøker Tipon ruinene, de kolonitids-kirkene i Huaro og Andahuaylillas (det sixtinske kapell), og den arkeologiske før-inka parken Piquillacta. Lunch i en av de typiske restaurantene i San Jeronimo er inkludert. Her er de kjent for sin kulinariske rikdom. Transport til Cusco.

Dag 7: CUSCO og MACHU PICCHU
Frokost. Tidlig på morningen tar vi toget til Aguas Calientes, og buss videre til Machu Picchu. På ettermiddagen er det guidet rundtur i Machu Picchu.

Alternativt Inkatrail (2 dager/1 natt) Starter her!

Dag 8: MACHU PICCHU- CUSCO
Etter frokosten er formiddagen fri. Det anbefales å stå tidlig opp for å oppleve Machu Picchu under de første solstråler. Synet av Machu Picchu og Huayna Picchu er fantastisk, og utsikten fra de omkringliggende fjellende likeså. Det er også mulig å klatre til Huayna Picchu. Det er også tid til en runde nummer to i Machu Picchu. Tog tilbake til Cusco og transport til hotellet.

Dag 9: CUSCO – PUNO
Frokost. Vi tilbyr deg en sjanse til å reise til Puno og samtidig besøke Racjchi (templet Wirachocha) og Puca Pucara. Middag i Sicuani og stopp i La Raja som ligger på 4321 m.o.h. Besøk til Puca Pura ruinene. Ankommer Puno sent på ettermiddagen. Transport til hotellet.

Dag 10: UROS og TAKILE øyene
Etter frokost drar vi på båttur ut til den hellige Titicacasjøen og møter Uro-folket som lever på flytende siv-øyer. Vi fortsetter til Takile og Quechua øyene, hvor tradisjoner og kulturen er nesten uberørt av nye tider.
På ettermiddagen drar vi tilbake til Puno. Transport til hotellet.

Dag 11: PUNO – Sillustani - JULIACA – LIMA
Frokost og transport til flyplassen i Juliaca. Underveis besøker vi gravtårnene ved Sillustani som ligger ved den lille innsjøen Umayo. Fly til Lima og transport til hotellet.

Dag 12: LIMA – ICA
Frokost. Transport til busstasjon. Bussreise til Ica. Alternativt fly over det berømte NAZCA formasjonene. Avhengig av flytiden kan vi besøke byen Ica og det nasjonale arkeologiske museum der.  Her kan vi lære hvordan kulturene utviklet seg i denne delen av landet. Vi fortsetter til innsjøen Huacachina, og vi avslutter turen i Campina Iquena hvor vi ser drueplantasjer og andre plantasjer. Transport til hotellet.

Dag 13: ICA - Islas Ballestas – LIMA
Frokost. På formiddagen drar vi til den lille havnen i Parakasbukten. Båttur ut til Ballestas øyene, Puerto San Martin, Candelabro og Playas, hvor vi kan se kjente fuglearter i sitt naturlige habitat. Dagen avsluttes med reisen tilbake til Lima.

Dag 14: LIMA - OSLO
Etter frokosten er det transport til flyplassen Jorge Chaves, innsjekking og boarding. Så tar slutt og vi håper du har hatt en fantastisk rundreise i Inka-indianerenes Peru.

Turene arrangeres hele året med unntak av i desember måned.
Programmet inkluderer:

-all transport tur/retur flyplass-hotell-stasjoner
-alle innenlands fly i Peru, Lima-Cusco og Juliaca-Lima.
-alle turer som er beskrevet i dette programmet.
-inngangsbillett til alle natur- og arkeologiske parker og museer beskrevet i programmet.
tog Cusco-Machu Picchu og første inngangsbillet til Machu Picchu
-båttur til Islas Ballestas og Titicaca sjøen
-Losji i utvalgte hoteller i den utvalgte kategori.
-Alle frokoster , lucher i den hellige dal, middag i Sicuani, og andre dag i Machu Picchu.
-Alle lokaler, turleder og guider, og hjelp fra våre representanter på alle steder.

IKKE INKLUDERT

-Turer som ikke er nevnt i dette programmet
-Lunch og middag som ikke ble nevnt
-Flyskatter og avgifter

Incas Universe


Postboks 186 Økern 0510 Oslo
Travelperu........vekker opp dine sanser
post@travelperu.no