header
 
 
Amazonas sjamanisme

Spirituell tur til Amazonas jungelen
Vi tilbyr turer til selve hjertet av Amazonas jungelen, hvor du vil oppleve en ny spirituell dimensjon ved hjelp av vår indianske sjaman og Ayahuascaplanten. Denne planten er en medisinplante som indianerne i Amazonasjunglen kjenner og bruker som en sensibiliseringshjelper for kroppen.Du vil oppleve å kunne visualisere din helse, din fortid og din fremtid. Du får være med på ritualer og seremonier som gjør deg i stand til å komme i kontakt med Pachamama; Moder Jord, og med gudene for vann, ild og luft, i tillegg til jungelåndene. Våre sjamaner hjelper deg å løse blokkeringer i kroppen, problemer og spenninger, og de viser deg hvordan du skal få kontakt med ditt innerste vesen ved hjelp av Ayahuasca planten og urgamle sprituelle seremonier. Ecoamazonian Lodge heter stedet som vi tar deg med til på denne turen, hvor vi skal bo i små bungalower i jungelen
.

Dag 1.- Madre de Dios
Fra Lima tar vi nytt fly til Cusco, og fra Cusco går turen videre til Puerto Maldonado. M
ottagelse på flyplassen og reise til Madre de Dios, en liten by i utkanten av Amazonas. Vi tar en liten sightseeing rundt i byen før vi besøker markedet. Deretter drar vi ned til havnen for å gå ombord i båten som tar oss med oppover elven med samme navn; Madre de Dios, Guds mor. Vi ankommer Amazonian Lodge. Der venter en velkomstdrink før tildeling av rom i bungalower.
På ettermiddagen besøker vi Isla de los Monos; Apeøya. Middagen venter når vi kommer tilbake. Kvelden fri.
Dag 2.- Orienteringsmøte og meditasjon
Frokost
Orienteringsmøte og presentasjon av vår sjaman, han vil deretter forklare hva som vil skje og hvordan ritualene og seremoniene fungerer.
Middag
På ettermiddagen går vi til en kløft i nærheten hvor vi kan bade og slappe av.
Klokka 20.00 starter vår sjaman øvelsene. Via meditasjon og konsentrasjon jobber vi med renselser, healing og andre spirituelle metoder. Dette pågår til rundt midnatt.

Dag 3.- Meditasjonsdag
Frokost
Meditasjon og hvile
Lunsj
Middag

Dag 4.- Avreise
Frokost
Vi pakker og går ombord i båten som tar oss med tilbake til landsbyen Madre de Dios.
Transport til flyplassen og hjemreise.

Inkludert i turen:

Fly Lima -Cusco - Lima
Fly Cusco - Puerto Maldonado

Transport til og fra flyplassen
Båt turer
Måltider
Sjaman
Ofringer
Opphold i bungalow i Ecoamazonian Lodge

Pris per person:


Postboks 186 Økern 0510 Oslo
Travelperu........vekker opp dine sanser
post@travelperu.no