header
inca
 
 
OM OSS:
 

Travelperu er et reisebyrå som tilbyr reiser på et annet plan enn bare en "pakketur" - vi tilbyr en helhetlig opplevelse for både kropp og sjel. En grensesprengende reise i et land så fylt av historie og kultur at det vil bli et minne for livet.
Peru og da særlig Cusco området er fullspekket med ruiner etter Inkaenes veldige rike, og vi i Travelperu ønsker å dele disse magiske stedene med deg.

Vi tilbyr både vanlige reiser hvor du kan besøke de tradisjonelle Inka stedene, opplevelses reiser som innbefatter Inkatrail; eller andre like spennende opplevelsesturer, rafting, rideturer på det gamle Inkarikets veinett, sykkelturer osv.
Inkariket var en av verdens store historiske sivilisasjoner, med fokus på menneskets plass i det kosmiske og spirituelle universet.

Dette er fremdeles levende blant Inkaenes etterkommere, og noe du vil kunne føle og lære mer om under ditt opphold i Peru. Derfor kan vi ikke la være å tilby et spirituelt reisealternativ til våre spesielt interesserte kunder. For å gi deg et best mulig utbytte av ditt opphold i Peru, har vi valgt å dele opp våre spirituelle reiser i en reise/opplevelses del, og en del fokusert på meditasjon og yoga med en peruansk reiki og healer som kursleder. Selvsagt har vi norsk tolk ved disse kursene. Kursene holdes i Inkaenes hellige dal, hvor du får se og føle hvorfor denne dalen var hellig for Inkaene

Hvorfor Peru ?


Postboks 186 Økern 0510 Oslo
Travelperu........vekker opp dine sanser !!
post@travelperu.no